Fashion

Buy Cheap Short Prom Dress at Jecicadress

Assalamu’alaikum ladies 😀

Siapaa yang lagi pusing nyari dress buat prom, nge-date, atau ke party ?? xD

Gak usah pusiing :3 ~

Kali ini aku bakal sharing salah satu trusted online shop yg ngejual macem-macem dress, baju, etc ~ nama olshopnya Jecicadress

Kayak apa ?

Yuk mari kita cekidot :3

 

Taa .. daaaa ..

Check out these beautiful short prom dresses

Jecicadress sell many kinds of short prom dress. There are short prom dress that’s make you looks like a princess, ballerina, or elegant queen, & many more, like this one, click here if you want to see this dress <3

short dress nya disini modelnya macem-macem :3 ada yang modelnya bikin kayak princess, ballerina, etc ~ kayak gaun satu ini, click disini bagi yg pingin ngintip gaun ini <3

Organza Ball Gown Sweetheart Short/Mini Beading Prom Dresses #JCD02018822

There’s so much beautiful dress, like this one :

Banyak banget model dress nya yang cakep-cakep, salah satunya dress satu ini :

Girls Strapless Beading Lilac Tulle Silk-like-Satin Short/Mini Prom Dresses #JCD02051643

click here for more detail.

The details is so beautiful, there’s some dazzling bead that makes you looks sparkling. So beautiful, isn’t it ? <3

I wish I can wear it :3 uyaaaaaa >.<

Girls Strapless Beading Lilac Tulle Silk-like-Satin Short/Mini Prom Dresses #JCD02051643

If you see this kind of white short prom dresses, it looks like Kebaya *traditional Indonesian dresses.

It looks so beautiful & elegant.

Kalo yg satu ini modelnya elegant, mirip kayak kebaya yah ^^ yang udah di utak-atik menjadi short dress

Perfect White Lace Tulle Short/Mini Appliques Lace Long Sleeve Prom Dress #JCD02023097

You can see the pattern of lace <3 click here for more detail

Perfect White Lace Tulle Short/Mini Appliques Lace Long Sleeve Prom Dress #JCD02023097

In Jecicadress  you can see many kinds of dresses, starts from teenage until adult, all in Jecicadress with a great service, International Shipping service everywhere. What are you waiting for ladies ?? Grab it fast at Jecicadress 😀

So di olshop satu ini gak jual short dress aja, tapi macem-macem dress, mulai dari kamu yg masih remaja ampe ibu-ibu, campuur- campuur  semua ada disini ~ xD hihi *kayak acara tv jaman jadul ajah :3

So for you my friends yg lagi puyeng nyari gaun pesta, gak usah dibikin bingung ~

shopping aja di Jecicadress ,tinggal click – barang dikirim .. done ~

International Shipping service bisa kemana saja loh termasuk Indonesia <3

Ayooo tunggu apa lagi ladies ^^

 Happy Shopping di Jecicadress  beauties ^^

Stay Awesome

xoxo

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...