Lipstick,  Red,  Review,  Revlon

Review Revlon matte lipstick in the red #007

Anyone miss me with the red looks ?
This post might be the last review about red lipstick coz I already have much red lipstick and I don’t want to buy red lipstick again unless it’s already run out. But it doesn’t mean I stop to post something related with red lipstick.

This is Revlon matte lipstick in the red 007. I bought it IDR 50k from pusatkosmetik.com.
I like this number, reminds me of agent 007 James Bond.
Look at the beautiful shape for this lipstick bullet.
Always love this sharp shape.
Swatch :
I made this failed gothic doll look.
It’s creepy or not ? hihi

Kesimpulan : Gak ada baunya. Sekali swatch warnanya pigmented banget. Hasilnya matte di bibir dan enak aja gak bikin bibir kering dan rasanya lebih ringan untuk kategori memakai lipstick. Lalu Revlon still do animal testing dan belum jelas kehalalannya until now (meskipun di klaim dr muslim consumer group revlon tdk mengandung babi, tp bisa saja masih mengandung sapi yg belum tentu cara penyembelihan hewannya sesuai dgn hukum syari’i), sadly aku baru sekarang (skitar akhir tahun 2013), kalo aku sudah tahu dari dulu aku pasti gak bakal beli merek ini

By the way when I make this post I listen this song.
Makes me imagine I being agent 007 while wearing this lipstick :p

Thank you for reading ^^
Have a nice weekends 😀
xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...