Life,  Wishlist

My First Wish List

Everybody have a wish
Without a wish, Life feel boring.

This is my Wish list, I don’t know when it become come true,
but I just want to buy this when I have a lots of money if I have a job.
FOR NAIL :
I want this kutex pattern so bad!
It really beautiful!!!
FOR SHOES :
I looked this at ZALORA.
This shoes is reeeeaaally beautiful!!!!
Tapi harganya mahal banget bookk .. 800ribu. TT__TT
Pas lagi JJ di toko sepatu, aku nemu juga sepatu persis ini (yg imitasi)
Kucobalah my favorite colour : BLACK!
harganya hanya 220.000.
Baru kupakai jalan udah mau nyungkling >,< gak jadi beli deh!
Lalu wedges yang satu ini.
Kulihat di ZALORA sih harganya 300.000
Kesannya natural,netral, and sweet.
I love this very much. Entar aku mau beli deh kalo tabunganku sudah cukup.
(akhir” ini aku kebanyakan belanja nori, jadi untung jualan pulsa habis di Nori >,<)
Aku juga suka wedges yang hitam ini.
Rasanya penampilan jadi elegant banget kalo make ini.
Harganya juga xama kayak yang di atas.
FOR LIP 
NYX Plum
Aku maunya beli ni lip liner soalnya keren banget klihatannya : Gothic style.
Aawwwwww….
Tapi di Denpasar belum ada ni counternya NYX. TT__TT
Alhamdulillah sudah terkobulkan Ya Rabb ~ dapat giveaway dari mba merilla may


Aku pengen keduanya,
Wardah yang Summer Pink and Bronze Nude
*gambar di ambil dari mba Lee via han blog
Summer pink yang sebelah kiri
FOR ART
This year (2013) I really want to have Wacom bamboo
That time when I have money to buy this, I don’t want to buy this because I think I don’t need it. But now I depressed really wanna it because I want to get serious about my art, and I want to create a small business by creating profile art/cartoon/child ilustration, anything about ART. I really have a faith that someday there will be a day that this Wacom become mine.
Alhamdulillah this month I already have it. Thankyou very muach Allah. I love u :-*
FOR PHOTOGRAPHY
Nikon D5100, 5jt 650rb *Alhamdulillah udah terqobul ya Rabb.. sujud syukur ma Allah
Ini kategori DSLR untuk kelas pemula dan menengah, like me xD.
Why I choose Nikon ? secara harfiah aku suka dengan hasil foto Nikon yang tajam, lebih tahan untuk outdoor, dan harganya yang enak untuk kamera DSLR. Meskipun aku dilarang xama papa mama buat beli tapi aku hanya bisa berharap sama Allah untuk mengabulkan doaku. Aamiin ya robbal ‘alamin..
Since 2 years ago when I started to be art colleger and I know the world of photography is so amazing,
this camera not really make me feel ‘excited’ to have them because I think :
” how can I get money to buy this?,” 
But who never know maybe someday there is miracle who prepared by Allah and Allah gimme my dream to own this camera. Because (InsyaAllah) next year after I graduate from my University and get a job, I have a chance to buy this camera. The reason I wanna this camera because I want to take a great picture of me, of nature, created a wonderful blog and life. I hope it can be truth as soon as possible. Aamiin.
 
FOR DESIGN
As a girl who love pink colour, of course if I have a Mac, I really want to have this one!!
I can design, making some artwork, and everyday I get cheer from the colour ‘pink’!!!
Ya Allah I really wanna have this and make a small businness about selling my artwork.
I hope someday it can be truth. Aamiin..
Semoga suatu hari dikasih rezeki buat beli ini semua, atau maybe dapat hadiah dari Allah.
Amin ya robbal ‘alamin.
Well, that’s all my wish list.
What about u guys ? Hope your wish become come truth.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...